Away3D 4.0 beta released

Software: Away3D 4.x

Avatar
Rob Bateman, Administrator
Posted: 17 February 2012 06:45 PM   Total Posts: 120

Thanx to everyone who gave feedback - assisted with fixes and offered advice on updates. The beta release is here!

for more info go to http://away3d.com/comments/away3d_4.0_beta_released

for the download, see http://away3d.com/download/

Cheers

The Away3D Team

   

JohnBrookes, Sr. Member
Posted: 17 February 2012 08:11 PM   Total Posts: 732   [ # 1 ]

Just checking
So.
Alpha has now gone off git
And Master is now beta
And dev is going forward from beta
?

   

Avatar
Rob Bateman, Administrator
Posted: 17 February 2012 11:24 PM   Total Posts: 120   [ # 2 ]

Correct, so:

master branch is the most up to date release (including any hotfixes or dot releases)

dev branch is bleeding edge build

all other branches are feature development. We may also consider a release branch to prep a release in future builds, depending on how many different development streams we have.

We have started tagging our master builds in github, so you will always be able to grab an older version if you work on a project that requires it

   

herimoo, Newbie
Posted: 18 February 2012 04:51 AM   Total Posts: 1   [ # 3 ]

Thanks

   

therauli, Newbie
Posted: 24 February 2012 08:30 AM   Total Posts: 6   [ # 4 ]

Hello

It seems that the API docs are not online anymore. Could this be fixed or is there going to be some updates or something?

-Rauli

   

Avatar
Rob Bateman, Administrator
Posted: 24 February 2012 02:55 PM   Total Posts: 120   [ # 5 ]

Latest online docs for 4.0 can be found here:

http://away3d.com/livedocs/away3d/4.0/

previous docs for the 4.0 alpha are now located at

http://away3d.com/livedocs/away3d/4.0Alpha/

Let us know if you have any problem accessing these links

   

Avatar
Matse, Sr. Member
Posted: 24 February 2012 06:18 PM   Total Posts: 149   [ # 6 ]

Thanks Rob, just curious : how did you manage to put links with away3d[dot]com in your post while we can’t ? I guess it’s just your admin status but asking doesn’t hurt smile

Any chance we don’t get the “spam detection” thing anymore when trying to put a link to away3d[dot]com (doc or forum thread) in a post in a not too distant future ?

see, I just tried to send this message and here is what the forum tells me :

The form you submitted contained the following errors

  Computer says your input might be spam, so it is discarded.

only way I can send this message is by “masking” the away3d url somehow, like replacing the .com with [dot]com.

Sorry for kinda hijacking this thread, we’re quite a few users regularily raising up this problem in our posts and never saw an answer so far while it sounds like a pretty simple issue ?

   

therauli, Newbie
Posted: 24 February 2012 06:31 PM   Total Posts: 6   [ # 7 ]

Thanks for the info!

I was just a bit puzzled because the “API REFERENCE” link on the main site didn’t have any 4.0 docs. The old link is broken.

   
   

X

Away3D Forum

Member Login

Username

Password

Remember_me



X